800 milione perdorues ..

Instagram ka zbuluar se ka 500 milionë përdorues aktivë të përditshëm. Rivali i saj, Snapchat nuk është aspak i afërt sa i përket përdoruesve të përditshëm aktivë. Snap tha muajin e kaluar se Snapchat ka 173 milionë përdorues aktivë të përditshëm.Kompania gjithashtu konfirmoi se koha e kaluar duke shikuar video në Instagram është më e madhe për 80 për qind nga viti në vit, gjë që tregon se karakteristikat dhe përmirësimet që ka bërë për ofertat e saj me video po shpaguhen

loading...