Teknologji

Google Ultra Pixel sfidon Iphone X

Një model i tretë që quhet Ultra Pixel – mund të shfaqë një skaj me buzë të ekranit që zëvendëson çelësat e lundrimit në ekran me anë të kontrolleve të gjesteve, një sensor të ngulitur të gjurmëve të gishtit dhe dy kamera të pasme.
Ultra Pixel do të ketë një kamerë të dyfishtë në pjesën e pasme të saj. Kjo do të ishte një hap deri nga lente e vetme që Pixel 2 dhe 2 XL thuhet se sport. Maini gjithashtu thotë se telefoni do të ofrojë një “lloj të ri të sensorit të gjurmëve të gishtërinjve”, të cilin ai sugjeron do të futet nën ekranin e Ultra Pixel.
Nëse kjo është e vërtetë, Google do të ketë zgjidhur një problem që bie në sy si Samsung dhe Apple. Ata dy krijuesit e telefonit me sa duket u përpoqën të futnin një sensor të gjurmëve të gishtit në Galaxy S8 dhe NoteE 8 dhe në iPhone të ri, respektivisht, por u zhvilluan në shumë pengesa. S8 dhe Shënimi 8 shfaqin një sensor të pasmë të gjurmëve të gishtit ndërsa iPhone X do të mbështetet në njohjen e fytyrës për të zhbllokuar telefonin tuaj. Sensorë të integruar të gjurmëve të gishtave po vijnë në smartphones, edhe pse pritet gjerësisht se kjo nuk do të ndodhë deri në vitin 2018.
Kjo na bën më shumë të dyshimtë në lidhje me këtë thashethem që po ndodh. Gjithashtu, konsideroni se shumë prej asaj që planifikimi i Google për ngjarjen e nisjes së 4 tetorit tashmë është zbuluar – çdo gjë nga detajet e Pixel deri te informatat rreth përditësimeve të kufjeve të shikimit të foshnjeve dhe drejtuesit të Google Home. Duket e çuditshme që informacioni mbi një shtim të tillë të madh të linjës telefonike të Google do të mbulojë vetëm më pak se një javë para se Google ta zbulojë telefonin, veçanërisht duke pasur parasysh se sa i lirë informacioni tjetër Pixel ka rrjedhur.
Megjithatë, është kënaqësi të ëndërrosh, apo jo? Ne do të zbulojmë me siguri nëse Ultra Pixel është një realitet apo jo javën e ardhshme

About the author

AlbGjithcka

Add Comment

Click here to post a comment

Artikuj te Ngjashem

loading...