Lajme

Helmohen 6 nxënës konsumuan byrekë

Gjashtë nxënës janë helmuar pasi kanë konsumuar byrek tek një shitës ambulant.Nga konsumimi i tyre disa nxënës kanë pasur probleme shëndetësore dhe pasi kanë marrë ndihmën mjekësore janë larguar në shtëpi.Njoftimi zyrtar i policisë së Beratit bën të ditur se ka nisur procedim penal në gjendje të lirë për B. S., 60 vjeç nga Kutallia pasi ditën e djeshme ai ka shitur byrek në shkollën e fshatit.Ndaj 60 vjeçarit rëndon akuza e veprës penale “Helmimi”.

Artikuj te Ngjashem

loading...