Këngëtarja që do mbajë zgjuar Tiranën për Natën e Bardhë

Nata e Bardhë është një festë e madhe që e lë zgjuar Tiranën e që mbledh njerëz nga të gjitha rrethet.

Është bërë një traditë tashmë dhe disa gjëra rreth organizimit i dimë, se bëhen njësoj. E dimë që çdo vit vjen si e ftuar, ose i ftuar special një këngëtar me famë botërore. Vijnë ata që ne i kemi adhuruar gjithmonë përmes televizorit.

Këtë vit do të jetë Emeli Sande. “My kind of love”, “Hurts”, ose “Read All About It”, i dimë përmendësh. Do ta kemi mundësinë t`i këndojmë të gjithë në Natën e Bardhë. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, na e dha lajmin e mirë si për fillim muaji.

loading...

Lini një Përgjigje