ShowBiz SPORT

Neymar kampion ne shitjet dhe fitimet

neymar
neymar

Koha për të lexuar këto pak fjalë dhe Neymar do të ketë fituar tashmë pesë ose gjashtë euro. Pa prekur edhe topin. Për të kontrolluar atë, thjesht shkoni në një faqe të krijuar posaçërisht nga disa çifte francezë që punojnë si krijues dhe dizajnerë të faqeve të internetit. Një portal që paguan paratë e xhepit te ylli brazilian i Psg duke shfrytëzuar 36.8 milionë shifrat sezonale të shiritave të lëshuara nga rrjedhjet e futbollit. Por klubi i emirit të Katarit, i cili ka shpenzuar 222 milionë dollarë për ta tërhequr atë në Barcelonë, tashmë po shënoi disa nga paratë e investuara, falë bluzave dhe pajisjeve që marrin në dyqanet zyrtare të marra nga tifozët dhe turistët.

Artikuj te Ngjashem

loading...