Kuriozitet

Ujërat më shërues në botë

Natyrisht që të gjithë e dimë që uji është esencial për të jetuar.

Ju duhet të jeni të hidratuar për të pasur më shumë energji, lëkurë shkëlqyse, dhe një metabolizëm të shpejtë.

Duke filluar me ujërat e nxehta natyrale, deri tek ujërat minerale më poshtë do të gjeni 5 vende me ujërat më shërues në botë.

Bath, Angli;

Spa, Belgjikë;

Deti i vdekur, Izrael;

Arima onsen, Japoni;

Pamukkale, Turqi

Artikuj te Ngjashem

loading...